Cesanne

Over mij

Mijn naam is Cesanne. Mijn zoontje Ties en ik hebben beide een zeer gevoelige huid. Omdat ik absoluut geen fan ben van hormoonzalfjes (dit is symptoombestrijding) ben ik destijds bij mijzelf gaan zoeken waar de oorzaak lag. Dit nog ver voor ik moeder werd, omdat ik wilde weten waar mijn eczeem vandaan kwam.

Mijn zoontje heeft mijn gevoelige huid geërfd

Toen mijn zoontje ook eczeemklachten kreeg werd ik onzeker. Rond diezelfde tijd waren mijn klachten ook terug, maar meer in mijn gezicht.

Ik vroeg mezelf af: hebben we dan dezelfde intoleranties? Inmiddels ben ik er achter dat voeding een heel grote rol kan spelen bij hoe jouw huid eruit ziet.

Na de geboorte van mijn zoontje ben ik gestart met de opleiding Kindervoedingsadviseur en deze ben ik aan het uitbreiden met orthomoleculaire voeding voor kinderen.

Het is mijn missie om moeders en gezinnen met kindjes die last hebben van een gevoelige huid te ondersteunen bij herstel. Dit doe ik zonder al die medicijnen of hormoonzalfjes, maar door middel van de juiste voeding. Maar ook zwangere vrouwen (of vrouwen met een kinderwens) kan ik hiermee helpen om huidklachten of allergieën zelfs voor te zijn. Hoe? Dat vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek, want: one size fits none!

Scroll naar boven